Blue Flower

Breek de week en ga op stap op woensdag 9 mei tijdens de Popquiz Marathon 2018 
De Popquiz Marathon, meer dan een kroegentocht en veel gezelliger dan zomaar een popquiz.

Op 9 mei is de Popquiz Marathon weer terug in Arnhem. De Popquiz Marathon Arnhem zal plaatsvinden in diverse locaties in het centrum van Arnhem, onder andere in de Luxor, Barley’s Biergarten, Brigant, Heeren van Aemstel, café Stout en meer. De Popquiz Marathon is een landelijk evenement over vijf steden verspreid die makkelijk met het OV vanuit de hele regio te bereiken zijn: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Meer dan 3.000 mensen doen mee aan 125 quizzen waar meer dan 3.000 fragmenten in verwerkt zitten. Wat de quizzen van de Popquiz Marathon 2018 zo bijzonder maakt, is het zeer diverse publiek dat mee doet; de Popquiz Marathon doet het erg goed bij jongeren van 20-35 jaar die van de meest uiteenlopende soorten muziek houden.Over de Popquiz Marathon
In elke stad kun je op diverse locaties meespelen met verschillende popquizzen. Zo kom je nog eens ergens en kunnen nieuwkomers de stad beter leren kennen. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kun je op de plaatselijke hoofdlocatie je deelnamebewijs omwisselen voor een stempelkaart, goodiebag en blokkenschema. Elke ronde in elk café is anders, waardoor elk deelnemend team zijn eigen quizparcours kan samenstellen zonder dat hij twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Je hebt genoeg tijd om aan drie tot vijf rondes deel te nemen. Een team kan maximaal uit vijf personen bestaan en apps als Shazam en Soundhoud zijn ten strengste verboden. Een team kan de quiz alleen winnen als het aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan waardoor de Popquiz Marathon de sfeer krijgt van een heuse kroegentocht Er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken; of je nou je billen wilt schudden op RnB, je haren los wilt gooien op metal of aangeschoten mee wilt schreeuwen met je favoriete Nederlandstalige ballads. Bezoek de website van de Popquiz Marathon voor alle informatie.

 

Organisatie
Rock ‘n’ Roll Highschool levert al meer dan 15 jaar quizzen aan cafés en podia door heel het land. Was 20 jaar geleden het popquizzen nog een echte mannensport, inmiddels doen er, zeker aan de quizzen van Rock ‘n’ Roll Highschool, net zoveel mannen als vrouwen mee. Wie weet wat voor leuk team je onderweg naar de volgende locatie tegen zal komen!

Iedereen die zich inschrijft voor 3 april ontvangt speciale rugnummers met daarop het teamnummer én teamnaam gedrukt.

Meer informatie, locaties, tips om te winnen, etc. via www.popquizmarathon.nl
Ticketverkoop via www.luxorlive.nl