Blue Flower

20191231Bruishuis


Margarita Avila, Cubaanse uit Santiago de Cuba, heeft als professioneel danseres een ruime ervaring opgedaan in de populaire, folklore en traditionele ritmes die het prachtige eiland Cuba rijk is.

Acht jaar lang heeft zij in verschillende professionele groepen gedanst zowel in Havana, Santiago de Cuba, Spanje, Colombia, als in Frankrijk. Als laatste voordat ze naar Nederland kwam, danste ze bij het beroemde Tropicana Santiago. Enkele jaren na haar komst in Nederland heeft zij haar eigen dansschool "Soy Cuba" opgericht. Hier geeft zij les in een uitgebreid reportoire aan Cubaanse combinaties. Met grote liefde , passie , humor en charisma brengt ze deze over op de liefhebbers die komen dansen bij Soy Cuba!

Inmiddels is haar Cubaanse Salsaschool in Arnhem en Nijmegen gevestigd. Voor haar ligt er een duidelijke wens de Cubaanse dans vooropstaand te houden binnen haar dansschool. Ook al wordt er op haar maandelijkse matinee ook wel andere Zuid-Amerikaanse muziek gedraaid door vaste DJ Leslie, het accent ligt op Cuba. Via Facebook kun je op de hoogte blijven van alle activiteiten!

9 en 10 Januari start het nieuwe les seizoen weer, op Woensdagavond 20.00/22.00 gevorderden en ver-gevorderden in "Het Bruishuis"te Arnhem, waar gratis parkeren mogelijk is.
In Nijmegen zullen de lessen in het stadscentrum plaatsvinden, op Donderdag 20.00/22.00 beginners en half-gevorderden in "Cafe Oktober". Parkeren is daar voor 0,50 per uur mogelijk in parkeergarage Eiermarkt.

Iedere eerste Zondag van de maand organiseert Soy Cuba een Cubaans dansmatinee van 17.00-21.30 in "Het Bruishuis"Arnhem. Dus Zondag 6 Januari openen we het jaar 2019 met een Cubaans Nieuwjaarsmatinee  tot dan!