Blue Flower

20200823h80


Wij nemen het initiatief om samen met Café Bosch en Café Kroon iets nieuws te organiseren. Van 19 t/m 23 augustus organiseren we Het Hoogte80 Theater Terras. Vijf dagen lang verzorgen we intieme lunch-en dinershows in stadspark Hoogte80. Speciaal voor de thuisblijvers

Voorverkoop
Zodra alles rond is gaan de tickets in de de verkoop. Tickets zijn inclusief lunch of diner. Per voorstelling zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. We geven onze trouwste fans, onze nieuwsbrieflezers, daarom eerst de kans om een ticket te kopen. Wil je bij deze groep horen, meld je dan snel aan via deze link: http://eepurl.com/Wvk-1

Programma
Het Hoogte80 Theater Terras vindt plaats van van 19 t/m 23 augustus.

We organiseren elke dag een lunch- en dinershow. Elke show bestaat uit twee voorstellingen, inclusief een driegangendiner.

Het programma maken we binnenkort bekend en is dan te vinden op deze pagina!


Een evenement in coronatijd?
We bieden graag een culturele beleving in een veilige omgeving. We houden daarom de RIVM-richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Hieronder een aantal richtlijnen:
• Het evenement vindt plaats in de buitenlucht.
• Houd anderhalve meter afstand van elkaar.
• Je wordt naar je tafel gebracht. We verzoeken je om daarna zo veel mogelijk te blijven zitten.
• Kom je met meer dan twee personen? Als je niet tot hetzelfde huishouden behoort, kun je helaas niet aan dezelfde tafel zitten. We kunnen wel twee tafels naast elkaar reserveren.
• Het is niet toegestaan de voorstelling te bezoeken als je griepverschijnselen vertoont of verkouden bent, óf als je contact hebt gehad met iemand die dit wel heeft.