Blue Flower

20211231oostpoolstream

Oostpool lanceert Oostpool Stream. Het livestream platform voor theater en dans live vanuit Huis Oostpool in Arnhem.

De komende tijd streamen we bijna wekelijks een voorstelling live vanuit Huis Oostpool voor bij jou thuis op de bank. De zalen zijn al te lang leeg en we popelen om weer te gaan spelen. Want wat missen we het theater en wat missen we het publiek!

Via Oostpool Stream maak je mee wat er op dat moment live in Huis Oostpool gespeeld wordt. Net als bij een theaterbezoek beginnen we op tijd en hebben we allemaal dezelfde ervaring op hetzelfde moment. Nieuwe projecten, klassiekers, recente pareltjes uit ons eigen repertoire, maar ook voorstellingen van andere makers en gezelschappen uit het Oosten van Nederland. Elke week een voorstelling die ons hart sneller laat kloppen. Zo proberen we een beetje van de magie van het theater te vangen. Want dat verdient ons publiek.

Vanaf 19 februari is de vrijdagavond gereserveerd voor Oostpool Stream. Elke vrijdagavond om 20:15 uur een nieuwe voorstelling. Praktische vragen over Oostpool Stream beantwoorden we op de pagina Veelgestelde Vragen. Bekijk het programma en bestel je tickets!