Blue Flower

20201030luxor

 

Popronde presenteert 'Popronde Poppodium Pre-Party'

Popronde gaat toch op tour dit najaar! Van 12 september tot en met 28 november trekken we langs de Nederlandse poppodia, onder het mom van de ‘Popronde Poppodium Pre-Party’. Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt!
De Popronde Podium Pre-Party strijkt op 30 oktober in Arnhem neer. In Luxor Live staat een bijzonder concert van Benedict op het programma:

Benedict
Het is in eerste instantie moeilijk voor te stellen welke vrijmoedige en gekwelde crooner achter het pseudoniem Benedict schuil gaat. Bij een eerste luisterbeurt valt Smits’ mompelende stem als eerste op. De van melancholie doordrenkte teksten worden veelal gedrapeerd over een donker klinkende piano. Muziek om verliefd bij te worden, terwijl je elkaar nog eens goed vastpakt.
Benedict heeft ingrediënten van zijn favoriete bands en artiesten als Tindersticks, Nick Cave en The National vakkundig geëxtraheerd tot een eigen sound: uitgesproken drumpartijen, filmische teksten en soms hectische synths en gitaarpartijen, verrijkt met strijkers- en blazers-ensembles.

Tijdschema
20:00 uur - Deuren open
20.30 uur - Aanvang
22.30 uur - Eindtijd

Tickets Luxorlive.stager.nl/web/tickets/111007628
Er is maar beperkt plek, dus wacht niet te lang met het bemachtigen van je ticket(s).
----------
Reguliere Popronde
Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021. In de poppodia is 1,5 meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenniste een keer op het podium te krijgen dit najaar!
Kijk voor andere speelsteden en locaties, en het bijbehorende programma op www.popronde.nl.