Blue Flower


Event

Title:
Mad Lee Live in de Kubus
When:
vr, 15. februari 2019, 20.00 u - 23.00 u
Where:
Arnhem - Arnhem,
Category:
Concert

Description

20190215kubus

 

Vervlogen tijden herleven met Mad Lee. De vier doorgewinterde mannen uit Arnhem brengen een eerbetoon aan overleden legendarische muziekhelden die voor deze enthousiaste rockers een goed voorbeeld waren. De herkenbare Rock- en Bluesclassics zijn in een wat steviger jasje gestoken en ‘live’ druipt de passie van het podium af. Een machtige sfeer van energie, nostalgische herkenning en een swingend publiek, kenmerkt een optreden van Mad Lee. Luister je vaak naar muzikale helden als Albert King, JJ Cale, Stevie Ray Vaughan, Doctor Feelgood, Thin Lizzy en Rory Galagher dan mag je dit concert niet missen. (en anders ook niet trouwens)
Mad Lee wordt gevormd door:
Matin Krasenberg, gitarist, Arnhemmer en rocker in hart en nieren en sterk beïnvloed door Dr. Feelgood.
Hans Deegens, met Charlie Watts als grote voorbeeld, zijn muzikale sporen verdiend met o.a. Jail, Road'n Band, Aftertones en de Bluesbreakers.
Johan Coenen, door onder andere gespeeld te hebben bij Jumpin' Arnold en Nightshift maakt hij al heel wat jaren deel uit van de Arnhemse scene.
Bert Meijer, gitarist en zanger, al 50 jaar op de snaren bezig en groot fan van The Animals, Small Faces en The Beatles maar ook niet vies van vette soul en rock.

GRATIS ENTREE++GRATIS ENTREE++GRATIS ENTREE

Venue

Location:
Arnhem   -   Website
City:
Arnhem
Country:
Netherlands
Export ICS