Blue Flower


Event

Title:
Park Open
When:
zo, 14. juli 2019, 13.00 u
Where:
Sonsbeekpark - Arnhem,
Category:
Concert

Description

20190714parkopen

 

De tweede Park Open editie: Hiphop, Reggae, Indie-Folk, Funk, Rock en Electronica-Pop!

De eerste band, 3000 PIECES, vermengt hiphop, rap, funk, rock en reggae op originele en toegankelijke wijze. De band weet deze vijf genres op unieke en eigen wijze samen te brengen en daarmee nieuwe, spannende muziek te creëren.

Dan Smoking Alaska. De Duivense indierockband Smoking Alaska heeft dit voorjaar hun ep 'Bring Me Back a Souvenir uitgebracht die ze graag bij ons laten horen!

De derde band is het Doetinchemse Snow Coats. met warme indiefolk-muziek! Ze hebben de Popronde gedaan, diverse buitenlandse tours en zijn onlangs door 3voor12 Gelderland uitgeroepen tot beste Gelderse band.

Thaïti uit Nijmegen! Met hun eigenzinnige exotica-pop, schildert Thaïti de kleuren van hun self-made jungle op elk podium dat ze spelen. Percussie, synths, vibey vocals en een gezonde liefde voor zweterige grooves en hooks.

De afsluiter is Reality , een 10-koppige band met een sound geïnspireerd door Laurel Aitken, The Specials, UB 40 en The Selecter. Live brengen ze een aanstekelijke mix van rootsreggae, rock en soul en de band zal naast klassiekers zoals 'Soweto' of 'Circumstances' ook nieuwe songs spelen.

Venue

Location:
Sonsbeekpark   -   Website
Street:
Zijpendaalseweg 24a
ZIP:
6814CL
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

Description

Tel: 026 445 06 60

Export ICS