Blue Flower


Event

Title:
Mensen Zeggen Dingen - 5 Jaar
When:
wo, 11. september 2019, 20.00 u
Where:
Arnhem - Arnhem,
Category:
Kunst / Cultuur

Description

20190911arnhem3

 

FEEST! Op 11 september 2014 begon Mensen Zeggen Dingen op het strand en vijf jaar later keren we terug. Op 11 september 2019 vieren wij ons vijfjarig bestaan op Strand Zuid in Arnhem. Op deze nieuwe, unieke locatie vullen wij een hele avond vol woordkunst en muziek. Na vijf jaar langs 12 verschillende steden gereisd, via de donkerste kroegen naar de grootste podia en festivals, pakken wij uit met de mensen die al het langst met ons meereizen en het dichtst bij ons staan. Wij willen een avond vol met bier en blije mensen. Kom langs en geniet!

De organisatie Mensen Zeggen Dingen haalt sinds 2014 de meest spraakmakende sprekers naar verschillende locaties in Nederland en België, onder andere in: Paradiso Amsterdam, 5th Avenue Arnhem, Bibliotheek Gelderland Zuid in Nijmegen, EKKO Utrecht en op verschillende locaties in Antwerpen en Gent.

Mensen Zeggen Dingen gaat vanaf 14 augustus de samenwerking met Strand Zuid aan om de woensdagavond programmering van spektakel te voorzien. Artiesten die in het verleden voor MZD en op Luie Hond hebben opgetreden staan in verschillende combinaties op het podium, om unieke Rijnsessies vorm te geven.

De line-up volgt op deze pagina.
Tickets vvk €7,50 add €10,-

Venue

Location:
Arnhem   -   Website
City:
Arnhem
Country:
Netherlands
Export ICS