Blue Flower


Event

Title:
Black Bottle Riot
When:
do, 11. maart 2021, 20.30 u - 22.30 u
Where:
Luxor Live - Arnhem,
Category:
Concert

Description

20201016luxor

 

De rockband Black Bottle Riot was al vele malen te gast in Luxor Live, en altijd was de show energiek, bezield, strak en ongepolijst. Op hun meest recente album Fire klinkt de groep als herboren en hoor je muziek die doet denken aan artiesten zoals: The Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd en Tom Petty.

BLACK BOTTLE RIOT
Dikke riffs, dubbele gitaarlijnen en een strakke ritmesectie maken van Black Bottle Riot een stomende rockmachine. Het enthousiasme en de chemie tussen Simon Snel, Mike Sedee, Jaap van de Berg en Mark Weerts werkt aanstekelijk op jong en oud. In de afgelopen jaren speelden zij op vele binnenlandse en buitenlandse podia en speelde de band supports voor o.a. ZZ Top, Blackberry Smoke, Rival Sons en Black Stone Cherry.

Tricklebolt (support)
Tricklebolt neemt je mee naar 1975. Beleef de sfeer die je bent misgelopen, wanneer ook jouw geboortedatum op dat moment nog ver in de toekomst lag. Denk Deep Purple meets Birth of Joy. Denk authentiek rauw gitaargeluid, zwevend Hammond- tapijtje, psychedelica. Met een overvloed aan energie en decibellen speelden ze eerder in het voorprogramma van o.a. Golden Earring, DeWolff, Uriah Heep, Di-rect, Navarone en Thin Lizzy.

Venue

Location:
Luxor Live   -   Website
Street:
Willemsplein 10
ZIP:
6811 KB
City:
Arnhem
Country:
Netherlands
Export ICS