Blue Flower


Event

Title:
Tapschrift A. juli 1/2: Er mag weer gelachen worden (LEES GOED!)
When:
wo, 1. juli 2020, 19.30 u
Where:
Studio Konijnenvoer - Arnhem,
Categories:
Kunst / Cultuur , Eten / drinken

Description

20200701konijn

 

HOEZEE! (Let op: goed lezen, of je staat voor een dichte deur)

Het is weer TIJD voor TAPSCHRIFT! Heb je ons gemist? Nou, wij hebben ons in elk geval gemist! Maar nu de scepter van het virus in iets minder grote draaicirkels zwaait, nu de processierups, op Oerol ligt te slapen, en nu alle 5g-masten zijn verbrand, hebben we besloten weer voorzichtig te beginnen!

Onderaan staat wat Tapschrift eigenlijk is (mocht je dat niet weten), maar dit is hoe we het gaan doen:

Er mogen woensdag a.s. TIEN sprekers hun zegje doen in de tuin van Studio Konijnenvoer, en daarnaast TWINTIG gasten over de vloer komen.
Hoe gaan we dat doen? Er komt een vastgemaakt bericht in DIT event, en alle aanmeldingen gaan ook via hier.
Kopieer één van de volgende berichten als je aanwezig wilt zijn, en plak als bericht in het evenement!

I.
Ik ben gezond, klachtenvrij, en ik weet zéker dat ik woensdag 1 juli om 20.00 als bezoeker naar Tapschrift Arnhem wil komen

II.
Ik ben gezond, klachtenvrij, en ik weet zéker dat ik woensdag 1 juli als spreker aan Tapschrift Arnhem mee wil doen. (En ik kom op tijd)

Waarom gaan we dit keer extra moeilijk moeten doen over de klok? (Terwijl we in Arnhem nooit moeilijk doen over De Klok)
Omdat we helaas bij de deur zullen moeten staan, zodat we niet per ongeluk met 200 binnenlopende gezelligerds belanden. Dus de deur sluit!
Houd er rekening mee. Maar eenmaal binnen, beloof het een onwijs gezellige boel te worden! De grote binnentuin van Konijnenvoer, Tim en Jesse als stadszatlapsels, en een heleboel eigen werk dat zich de afgelopen heeft opgestapeld!
(Maar houd het licht, joh, we hebben al genoeg drama)

Tot woensdag!

We zitten in andere tijden 5 keer per maand in 4 verschillende steden, en dat gaat meer worden! (Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Tilburg)
Poëten, prozaïsten, theaterschrijvers, goochelaars, muzikanten en andere verbale woordkunstenaars namen al hun tijd bij ons op de planken. Nu jij.

Over Tapschrift:

Tapschrift is sinds 2009 of 2011 een open podium voor de verbale kunsten, voornamelijk gericht op het geschreven en gesproken woord, maar iedere vorm van zelfexpressie is (en blijkt) welkom. We zien hier namelijk ook theater, muziek, cabaret, experimenten (buiksprekers en goochelaars), en natuurlijk: schrijvers in alle soorten en maten.

Dit evenement vindt al eeuwen in Arnhem plaats, maar inmiddels ook al enkele jaren in Nijmegen en Utrecht, en op verschillende festivals. Een perpetuum mobile van succes!

Meedoen? Meld je aan via het evenement! Dat kan altijd en met alles. Plaats een bericht in het evenement. Dan plaatsen wij later een bericht met een lijst met namen die wij geselecteerd hebben om deze avond te komen spreken. De lijst bestaat uit 12 namen. Ervaring heeft ons geleerd dat 12 het perfecte aantal deelnemers is, elk met 5 minuten.

Voor het gemak, de vorm, de informele etiquette en de continuïteit, stelden we enkele huisregels samen:

1. Word dronken.
2. Van je telefoon af voordragen kost je een biertje voor je collega's (maar neem gewoon de moeite om het te printen of uit je hoofd te leren: aandacht voor je werk siert je )
3. Neem je vrienden mee.
4. Aanmeldingen: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maar ook: nieuwkomers en mensen die van ver komen hebben voorrang.
5. Tapschrift is een open podium. Wij bieden het podium, jij krijgt er vijf minuten om te vullen. Easy as pie.
6. Tapschrift begint ergens tussen 20:00 en 23:00. Als je je hebt aangemeld, en je staat op de lijst, dan spreek je tussen 20:00 en 00:00. Moet je wachten? Neem een biertje. Wel op tijd zijn, hoor. Wij maken een planning, en als je er niet op tijd bent, schop je die in de war.
7. Alle communicatie verloopt via dit evenement. Niet via ons persoonlijk of via de Tapschriftpagina: dat gaat mis. Via dit evenement blijft het voor overzichtelijk.
8. Afmelden is stom, en voor niemand leuk. Al hebben we voor alles begrip. Maar doe het vooral niet last-minute. Niet tof voor de mensen die zo een plekje mislopen.
9. Als we 10 regels hebben, gaan we verloren. Laat het dus niet zo ver komen, we hadden lange tijd aan 1 regel, regel 1, genoeg gehad.

EN NU DRINKEN, SCHRIJVEN EN SPREKEN!

APPLAUS!

(Inloop: 19.30)

Venue

Location:
Studio Konijnenvoer   -   Website
Street:
Oude Kraan 72
ZIP:
6811 LL
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

Description

konijnenvoer


Tel.: 06 81026579

Export ICS