Blue Flower


Event

Title:
Proeflessen Salsa, Bachata & Zouk
When:
vr, 17. juli 2020, 19.30 u
Where:
Ziko - Arnhem,
Categories:
Salsa , Stijldansen

Description

20200802zikoWat een leuke reacties hebben we gekregen sinds we hebben aangekondigd dat we weer open gaan en mogen dansen! De inschrijven stromen al binnen en dat geeft ons extra energie om onze passie te delen met mensen, want we weten hoe belangrijk dansen is voor mensen.

Ben je geïnteresseerd om te leren dansen en wil je kennis maken met onze dansschool? Dan kun je van 27 - 30 juli en op 2 augustus meedoen aan de gratis proeflessen Salsa, Bachata en Zouk. Met of zonder danspartner ben je welkom. Zie www.ziko.nl/proeflessen voor meer informatie en voor het rooster van de proeflessen.

De proeflessen zijn bedoeld om kennis te maken met de dans en met onze dansschool: de sfeer en de manier waarop de lessen worden gegeven. Ons motto bij het geven van danslessen is: ‘Hoe meer je leert, hoe meer plezier je hebt!’ Goed en professioneel leren in een plezierige sfeer staan bij ons dus voorop.
Een goede dansschool heeft positieve effecten op je leven! 

Aanmelden
Inschrijven voor de proeflessen is verplicht en het aantal plekken is beperkt. Schrijf je dus zo snel mogelijk in via: www.ziko.nl/proeflessen

Inschrijven danscursus
Als je je inschrijft voor de gewenste danscursus voor of tijdens de proefles ben je verzekerd van een plaats . Bekijk het lesrooster en schrijf je in: www.ziko.nl/inschrijven
Ben je een gevorderde danser of heb je danservaring? Dan heb je de mogelijkheid om in te stromen in een hoger niveau in overleg met de dansleraar. Neem contact op: tel. 06-51267054 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Venue

Location:
Ziko   -   Website
Street:
Hoogstraat 17a
ZIP:
6811GZ
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

Description

Tel: 06  51 26 70 54

Export ICS