Blue Flower


Event

Title:
Jack Poels in Musis
When:
vr, 2. oktober 2020, 19.30 u
Where:
Musis Sacrum - Arnhem, Gelderland
Category:
Concert

Description

20201002musis

 

Let op: zowel de datum als de locatie van deze show is verplaatst! Deze seated show zal in verband met de 1,5 meter-regel plaatsvinden in de Muzenzaal van Musis. Placering gebeurt ter plekke op instructie van medewerkers; het is niet mogelijk om bepaalde zitplaatsen te reserveren. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar!

Na 35 jaar komt Rowwen Hèze-frontman Jack Poels met zijn allereerste solo-album, live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans. De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven. Limburgstalige ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid. Liedjes die fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast zullen maken.

Een luisterconcert vol ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties aangevuld met favoriete liedjes van Jack. Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

Bij dit concert worden huisregels en corona-richtlijnen van Musis aangehouden. Verkouden mensen worden bij de deur geweigerd!

 

 

Venue

Location:
Musis Sacrum   -   Website
Street:
Velperbuitensingel 25
ZIP:
6828 CV
City:
Arnhem
State:
Gelderland
Country:
Netherlands
Export ICS