Blue Flower


Event

Title:
Vlotconcert - Jalafusi Big Band
When:
ma, 21. mei 2018, 12.00 u - 14.00 u
Where:
Sonsbeekpark - Arnhem,
Category:
Concert

Description

20180527sonsbeek

 

Optreden tijdens Vlotconcerten door Jalafusi Big Band

Toegang: gratis

De Jalafusi Big Band uit Ede . . .

Is een ambitieus en hecht collectief bestaande uit gevorderde amateurmuzikanten o.l.v. de Arnhemse trompettist, docent en dirigent Maurice Ditmer.
Speelt een swingende mix van o.a. JAzz LAtin FUnk Swing Improvisatie. Muziek van Earth Wind & Fire, Stevie Wonder, John Lennon/Paul McCartny, Chicago en Burt Bacharach tot Pat Metheny, Chick Corea, Benny Golson en Antonio Carlos Jobim.
Treedt op in theaters en horecagelegenheden, tijdens festivals, evenementen en bedrijfsfeesten. Maar ook op buitenlocaties als parken, muziektenten, openluchttheaters etc.
Heeft een eigen website en facebookpagina waarop veel informatie is te vinden.
Staat ook in 2018 met een eigen show in Cultura Ede. In het programma ‘Jalafusi & Vrienden’ komen donderdag 7 juni niet alleen de diverse stijlen - JAzz, LAtin, FUnk tot SwIng - die Jalafusi kenmerkt voorbij, ook dans en percussie passeren de revue.
Als ‘opmaat’ naar het Motown Project in 2019, ook een blokje Pop.
Tijdens deze show vier zangeressen: Pien Schneider, Margje Vleck, Gea de Vries en Cecilia Adorée. Daarnaast percussionist Martin Gort en breakdancers van dansschool Bransz olv Haico van Dijk uit Wageningen.

Venue

Location:
Sonsbeekpark   -   Website
Street:
Zijpendaalseweg 24a
ZIP:
6814CL
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

Description

Tel: 026 445 06 60

Export ICS