Blue Flower


Event

Title:
Meijers & Brouwerij de School
When:
do, 19. april 2018, 19.00 u
Where:
Café Meijers - Arnhem,
Category:
Eten / drinken

Description

20180419meijers

 

Niet opletten bij de uitleg van “Juffie” over “’t Kofschip” maakt je geen “Heilig Boontje” maar zorgt voor “Strafwerk”: met een “Krijtje” strafregels schrijven. En ‘n stevig gesprek op de “Ouderavond”.

De vorige alinea is wellicht een stuk minder afschrikwekkend als je weet dat alles tussen aanhalingstekens bieren zijn van brouwerij de School. Zo is terug naar school gaan een stuk makkelijker te behappen.


Met meer dan zevenenzestig verschillende bieren op onze vaste kaart (en dat aantal blijft groeien!) en daar buiten (vraag uw gastheer/vrouw om de verborgen bieren) is het mogelijk dat je door alle bieren het speciaalbierbos niet meer ziet.
Wat is nou wat, en belangrijker wat vind ik lekker? Dit zijn elke vragen die wij je willen helpen beantwoorden.

Vandaar dat Café Meijers elke derde donderdagavond van de maand verschillende bieren de revue laat passeren.
Geen bieren van de grote internationale brouwers, maar juist unieke bieren van veelal Nederlandse (micro)brouwerijen. Veel van deze 'speciale' speciaalbieren worden tevens voor het eerst in Café Meijers geschonken.

Voor een bedrag van €11,00 kun je uit een selectie van minimaal vijf bieren, drie verschillende bieren van de zelfde brouwerij proberen. Kom je met z'n tweeën en vind je drie bieren per persoon te veel? We zetten er graag een tweede glas voor jullie naast.

Je hoeft niet te reserveren en je kunt de hele avond binnenlopen (vanaf 19:00). Maar let op: OP = OP!

Venue

Location:
Café Meijers   -   Website
Street:
Beekstraat 2
ZIP:
6811 DV
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

DescriptionTel: 026 370 7462

Export ICS