Blue Flower


Event

Title:
Kansloos
When:
ma, 15. oktober 2018, 21.00 u
Where:
Juicy Lucy - Arnhem,
Categories:
Feest , Dance

Description

20181015juicy

 

Maandagen zijn kansloos. De stad is uitgestorven en in Arnhem lijkt het leven even stil te staan. Dat moet anders kunnen dacht Lucy. Daarom hoef je vanaf nu op maandag niet meer af te tellen naar het weekend. Op maandag is het tijd voor Kansloos in Juicy Lucy. Geen entree, het weekend is namelijk al duur genoeg geweest…

Wat dan wel? Drie DJ’s, geen MC. Geen Gelazer, vooral Kansloos. Billy the Kit is deze maandagnacht onze favoriete kansloze DJ. Kansloos is dan ook zijn eerste eigen feestje in Arnhem. Een kansloze host waar we toch wel een beetje trots op zijn. Zeker aangezien deze DJ bijna op elk festival in Nederland heeft gestaan & alleen nog niet in Lutjebroek heeft gedraaid. Dat hij tijdens de week van het Amsterdam Dance Event (ADE) in Arnhem draaien geeft wel aan hoe graag hij wil dat dit festival zich naar onze stad verhuist. De naam ADE kan dan mooi behouden blijven.

Maar ook zijn kansloze Arnhemse DJ-vriendjes Bruze d’Angelo & Lourenz draaien de meest verschrikkelijke set ever. Zij drinken op maandag net als jij geen spa blauw of rivella light. Gewoon veel wodka & andere sterke drank om deze verschrikkelijke maandag snel te vergeten. De ‘Blue Monday’ zal vanaf nu een heel andere betekenis krijgen. Goed idee toch? Bedenk alleen alvast een kansloze smoes om op dinsdag niet op je werk te verschijnen…

Hoe laat beginnen die kansloze rukkers dan achter de DJ Booth? Geen idee. Dat hangt er vanaf of ze op tijd zijn en er zin in hebben. Het is en blijft een maandag he… Het feestje begint in ieder geval om 21.00 uur bij Juicy Lucy op de Korenmarkt. Tot hoe laat? Tot kansloos. Geen idee dus. Gewoon meteen aansluiten in die polonaise.

In de herfstvakantie & op een maandag. Ook voor de kansloze studenten onder ons dus de ideale mogelijkheid om eens goed los te gaan. Horeca ook blij, want op de maandag zijn we (bijna) allemaal vrij.

Kansloos, de eerste editie op maandag 15 oktober @ Juicy Lucy Arnhem.

Venue

Location:
Juicy Lucy   -   Website
Street:
Korenmarkt 35
ZIP:
6811GW
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

Description

Export ICS