Blue Flower


Event

Title:
Biodanza vrouwenmiddag van Majelle & Kim
When:
zo, 20. januari 2019, 14.00 u
Where:
't Huukske - Arnhem,
Categories:
Dance , Workshop

Description

20190120huus


Hallo prachtige vrouw! Zo na de drukke Feestdagen kun je ervaren dat je wat minder in contact bent met jezelf, dat je minder in eenheid bent, wat minder in balans en evenwicht, dat je wat meer vermoeidheid ervaart. Op deze biodanza vrouwenmiddag brengen we je terug naar de rust in jezelf, een moment van weer helemaal in jezelf ‘zakken’, in en met jezelf te Zijn. Een middag om jezelf cadeau te geven om weer op te laden en weer nieuwe energie op te doen. Om vervolgens het diepe contact te kunnen ervaren met je (biodanza) zusters door samen te dansen, samen te ontspannen, samen te genieten van onze vrouwenenergie. Tijdens de vrouwenmiddag mogen we zachtheid ervaren in onszelf en in de ander, mogen we ons kwetsbaar voelen en ons gedragen weten door onze zusters.

Door ons te omringen met vrouwen kan onze vrouwelijke yin kracht volop naar boven komen. We helpen elkaar om meer in onze zachtheid te komen, onze vrouwelijke kwaliteiten te waarderen en te leven. We mogen de Godin die we ten diepste zijn wakker maken en omarmen. Wij geloven dat vrouwen op dit moment in de maatschappij veel te bieden hebben. Door samen te dansen, te delen, te eten en hier samen van te genieten helpen we elkaar om bewust in onze vrouwelijkheid stappen. Dans en geniet je met ons mee?

Praktische info
Datum: zondag 20 januari
Tijden: deuren open vanaf 13:30 en inloop met thee en wat lekkers, 14u start vivencia, daarna samen eten. Rond 18:30 / 19:00 afsluiting
Locatie: ’t Huukske – Mauritsstraat 22 in Arnhem
Kosten: € 19,50 per persoon (voor mensen uit onze weekgroepen 17,50 euro). Dit is inclusief de biodanza vivencia, thee en water. Graag voor het eten één van je favoriete gerechten meenemen om te delen met de groep.
NB: op 12 mei 2019 is de volgende Biodanza Vrouwenmiddag.

Graag van te voren aanmelden vanwege de beperkte capaciteit van de zaal. Via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We kijken er naar uit deze middag met een fijne groep vrouwen te dansen en te eten!
Warme groeten,

Majelle Bakker (www.biodanzametmajelle.nl)
Kim van der Klis (www.biodanzametkim.nl)

Facebook: Biodanza Arnhem

Venue

Location:
't Huukske   -   Website
Street:
Mauritsstraat 22
ZIP:
6812BS
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

Description

Huukske

 

Tel.: +31 26 351 0542

Export ICS