Blue Flower


Event

Title:
Dansvloer aan je schoen!
When:
za, 19. januari 2019, 21.00 u
Where:
Bamboo Club - Arnhem,
Category:
Dance

Description

20190119bamboo

 

 

Het best bewaarde dj-geheim van Arnhem: DJ Paul & Jeroen! Dansvloer aan je schoen!
De beide platendraaiers brengen je fijne meestampers uit de nineties en zeroes en maken jou daarmee net zo gek als een HITsige bordercollie in een tennisballenwinkel! Het repertoire gaat van indie naar hiphop en van r&b terug naar een fijne dosis rock: een grote eclectische gewaarwording waarin Alex Turner, Biggy Smalls, Josh Homme, Sticks en Jon Bon Jovi elkaar vinden. Is een liedje fout? Dan draaien ze 'm oh so proud. Feest!


*De Bamboo Club aan de Hommelstraat 66, voorheen ook bekend als TAPE, begint het nieuwe jaar goed en gaat zaterdag van start met een splinternieuw Arnhems dansfeestje, dat alleen al om z'n naam leuk is: Dansvloer Aan Je Schoen met DJ's Paul & Jeroen!*

De beide platendraaiers brengen fijne meestampers en gouden dansparels uit de nineties en zeroes en maken hun publiek daarmee naar eigen zeggen 'net zo gek als een HITsige bordercollie in een tennisballenwinkel!' Het repertoire gaat van indie naar hiphop en van r&b terug naar een fijne dosis rock. Volgens de DJ's wordt het 'een grote eclectische gewaarwording waarin Alex Turner, Biggy Smalls, Josh Homme, Sticks en Jon Bon Jovi elkaar vinden.' Kortom: trek je stoute schoenen aan en zorg dat je erbij bent, voor de dansvloer wordt uiteraard gezorgd. En de entree is, jawel, helemaal gratis!

Venue

Location:
Bamboo Club   -   Website
Street:
Hommelstraat 66
ZIP:
6828AL
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

Description

Bamboo

Tel.: 026 7370070

Export ICS