Blue Flower


Event

Title:
Open Biodanza avond Arnhem - Nationale Biodanza Week
When:
vr, 19. april 2019, 19.30 u - 21.30 u
Where:
Arnhem - Arnhem,
Categories:
Netwerken , Dance , Workshop

Description

Nederland danst: duizenden mensen dansen tijdens de 7e Nationale Biodanzaweek, ook in Arnhem op 19 april!

Op 19 april ben je van harte welkom vanaf 19:30 uur in de gymzaal aan de Eimerssingel-oost 262B waar verschillende biodanza docenten uit de regio Arnhem en omgeving een kennismakingsworkshop biodanza verzorgen.

Biodanza wordt steeds populairder in Nederland. Op 200 plekken kan wekelijks gedanst worden. Van 14-22 april 2019 worden speciale evenementen door heel Nederland georganiseerd voor mensen die kennis willen maken met Biodanza. Iedereen die nieuwsgierig is of zich wil laten verrassen door dit prachtige systeem kan dit nu zelf gaan ervaren.

Waarom deze Nationale Biodanzaweek?
De bedenker van Biodanza, Rolando Toro Araneda (1924-2010), had als droom om "de hele planeet te laten dansen". Inmiddels heeft Biodanza zich over de gehele wereld verspreid, ook in Nederland. Naast de vijf biodanza scholen zijn er door het hele land biodanza docenten die wekelijks les geven.

Voor wie is biodanza bedoeld?
Biodanza is voor iedereen die graag danst of zou willen dansen. Biodanza leert je om je vrij te bewegen op een ongedwongen manier. Het gaat niet over danspasjes of ingewikkelde techniek. Je kunt op jouw eigen manier dansen en zo steeds meer jouw gevoel tot uitdrukking brengen. Biodanza nodigt mensen uit om zich meer te verbinden met hun levensvreugde. Veel mensen ervaren verdieping in hun dagelijks leven door het doen van biodanza en komen dichterbij wat ze werkelijk willen en wat voor hen belangrijk is. Door het dansen, door de non verbale oefeningen voelen mensen meer contact met zichzelf, met anderen en al het leven om zich heen. Mensen kunnen meer genieten en worden steeds weer verrast door de vrolijke en soms ontroerende ontmoetingen met anderen in de dans.

Spreekt dit alles je aan en houd je van muziek en dansen? Wil je graag minder in je hoofd zitten en voelen dat je leeft met heel jouw lichaam?
Kom dan tijdens de Nationale Biodanzaweek kennismaken met Biodanza!

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom vrijdag 19 april spontaan naar de open avond.
Voor meer informatie zie ook www.biodanza-arnhem.nl en
www.biodanza.nl (landelijke website)

Venue

Location:
Arnhem   -   Website
City:
Arnhem
Country:
Netherlands
Export ICS