Blue Flower


Event

Title:
Hitting True North - Kalpanarts
When:
do, 20. februari 2020, 20.00 u
Where:
Theater aan de Rijn - Arnhem,
Categories:
Theater , Kunst / Cultuur

Description

Online kaartverkoop: €15,00 / €9,00 (cjp/student)

Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket

Vier dansers uit alle windstreken maken een innerlijke reis naar ieders ware noorden.
Tijdens deze rituele tocht vinden zij in zichzelf en in de krachtige live-muziek van Oene van Geel en Oleg Fateev een navigator en saboteur.

Choreograaf en cultureel antropoloog Kalpana Raghuraman onderzoekt in deze dans- en muziekvoorstelling hoe mensen zich verhouden tot constante verandering in de externe wereld. Of je nu een vluchteling bent die een plek moet vinden in een totale nieuwe cultuur; een expat die constant van land wisselt en steeds nieuwe vriendschappen en verbintenissen moet aangaan, of je leven beïnvloed wordt door een ziekte van een geliefde: deze situaties dwingen mensen om hun innerlijke kompas te vinden.

Over Kalpanarts
Kalpanarts is het enige dansgezelschap dat werk maakt vanuit de vele bronnen die de Indiase cultuur rijk is. Choreograaf en cultureel antropoloog Kalpana Raghuraman vormt Indiase, hedendaagse en urban dans samen tot een unieke danstaal. Complexe ritmes, voetenwerk, krachtige gezichtsexpressie en livemuziek vormen haar signatuur. Dit maakt het werk uniek zowel in Nederland als ver daarbuiten

Venue

Location:
Theater aan de Rijn   -   Website
Street:
Rijnstraat 42
ZIP:
6811EX
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

Description

Thetareaanderijn

Tel.: 026 303 3420

Export ICS