Blue Flower


Event

Title:
Steffen Morrison
When:
do, 4. juni 2020, 20.30 u - 22.30 u
Where:
Luxor Live - Arnhem,
Category:
Concert

Description

20200604luxor

 

Dit voorjaar verschijnt het nieuwe album van Steffen Morrison waarmee hij het in 2018 verschenen Movin’ On opvolgt. Met de single You’ve Been Hit by a Butterfly als voorbode belooft 2020 een bijzonder jaar te worden voor de soulzanger. Met zijn fantastische liveband komt hij terug naar Luxor Live!

Steffen Morrison
Steffen Morrison groeit op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Hij eert legendes als Donny Hathaway, Teddy Pendergrass en Otis Redding terwijl hij zijn eigen draai geeft aan het kleurrijke soulgenre. Met zijn muziek, energie en verschijning overtuigt Steffen veel meer mensen dan alleen de echte soulliefhebbers.

Vanaf de verschijning van zijn debuut EP in 2016 gaat het hard met Steffen Morrison. Na vele shows, festivals en tv-optredens brengt hij in 2018 het album Movin’ On uit, waaraan hij met zijn muzikale buddy’s Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli SandeĢ, Leona Lewis) en songwriter/producer Tjeerd Oosterhuis werkte. Eindelijk is er nu de opvolger en kan je de nieuwe muziek live horen en zien in Luxor Live!

Venue

Location:
Luxor Live   -   Website
Street:
Willemsplein 10
ZIP:
6811 KB
City:
Arnhem
Country:
Netherlands
Export ICS