Blue Flower


Event

Title:
Rootsriders 'Marley75'
When:
do, 18. juni 2020, 19.30 u - 22.30 u
Where:
Luxor Live - Arnhem,
Categories:
Concert , Reggae

Description

20200618luxor

 

In 2020 vieren de Rootsriders de 75ste geboortedag van Bob Marley met een nieuwe show! Europa’s beste Bob Marley coverband speelt een selectie van hun persoonlijke favorieten uit het rijke repertoire van de King of Reggae naast de onmisbare klassiekers, die iedereen uit volle borst mee kan zingen.

Rootsriders
75 jaar na zijn geboorte is de grootste reggae artiest uit de geschiedenis voor de Rootsriders nog altijd een dankbare inspiratiebron. Zij zullen met deze nieuwe show laten zien én horen dat Marley’s tijdloze liedjes vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Positive vibrations gegarandeerd!

---

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken ziet Rootsriders zich genoodzaakt de Marley75 Tour in zijn geheel te verplaatsen. De show in Luxor Live is verplaatst van zaterdag 25 april naar donderdag 18 juni.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.

Venue

Location:
Luxor Live   -   Website
Street:
Willemsplein 10
ZIP:
6811 KB
City:
Arnhem
Country:
Netherlands
Export ICS