Blue Flower


Event

Title:
Latin Bazar
When:
za, 25. juli 2020, 22.30 u
Where:
Bizar-Bazar - Arnhem,
Category:
Stijldansen

Description

20200725bizar

 

=============== graag de hele bericht goed lezen ===============


Goed nieuws allemaal, we gaan weer met onze fantastische Latin Bazar beginnen.

DJ El Bachatero trakteert je op een perfecte mix van Salsa, Bachata, Kizomba en nog veel meer.

Met maximaal 100 personen (danskoppels) gaan we er weer een feestje van maken.

---------------------------------------- Let op: ----------------------------------------

Vanwege het bepekte aantal plaatsen en de richtlijnen mogen wij alleen toegang geven als er vooraf gereserveerd is, en alleen met de danspartner.

Dit kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld daarbij svp jullie beider namen en telefoonnummers.

Entree (14,00 per koppel) contant aan de deur te betalen. Vooraf middels een tikkie betalen is ook mogelijk, dat kan je dan vermelden bij de reservering. Bij binnenkomst zijn munten voor drankjes te koop (pinnen is daar mogelijk).


Aan dit evenement zijn de volgende voorwaarden gekoppeld:

- Met jullie reservering vragen wij om jullie namen en telefoonnummers op te geven. Als organisator zijn wij verplicht deze gegevens te registreren en bij ziektegevallen achteraf dit aan alle aanwezigen terug te melden.

- Bij binnenkomst doen wij de gezondheidscheck.

- Het vaste danspaar wordt als ‘eenheid’ beschouwd. Dus er mag niet met andere danspartners worden gedanst en er kan ook niet van danspartner worden gewisseld. Dit geldt niet alleen voor deze avond maar zolang de maatregelen van kracht zijn.

- De onderlinge afstand tussen de danskoppels moet te allen tijde anderhalve meter blijven. Dit geldt ook wanneer men zich in de zaal verplaatst tijdens het dansen.

- De strikte hygiëneregels vereisen ook een grondige aanpak. Kijk eerst goed naar de hele ruimte waar je gaat dansen. Reinig je handen vaak, let op de looproute van en naar de danszaal, de looproute van en naar de toiletten/zitruimte enz..

Meer info nodig? kijk dan op: https://dansondernemers.nl

Bizar-Bazar bevindt zich in het centrum van Arnhem en is goed bereikbaar. Parkeren kan in de omliggende parkeergarages voor slechts €0,50 per uur.

Venue

Location:
Bizar-Bazar   -   Website
Street:
Spoorwegstraat 10
ZIP:
6828AS
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

Description

Bizar


Tel.: 06 50740041

Export ICS