Blue Flower


Event

Title:
Happy Sundays At The Park #6
When:
zo, 20. september 2020, 16.00 u
Where:
Coehoornpark - Arnhem,
Category:
Concert

Description

20200920coeh


De Happy Sundays van Muziek bij de Molen zijn sfeervolle buitenoptredens in PopupPark Coehoornpark van twee verschillende artiesten/gezelschappen met een overeenkomstige muziekstijl. Tijdens deze laatste Happy Sunday ontvangen wij twee acts die dromerige en experimentele popmuziek maken: Roosmarijn en Wildgroei.
De entree voor dit dubbelconcert is 10,00 euro per persoon.

Roosmarijn
Roosmarijn verandert het gevoel van tijd en ruimte. Met haar altviool en loop-station begeleidt ze haar intrigerende stem die zich met dromerige melodieën over complexe ritmes beweegt. Intieme songs, geïnspireerd door de allesomvattende natuur en haar eigen binnenwereld. Met de leeftijd van 26 jaar kijkt ze al terug op een opmerkelijke reeks live concerten op podia in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, IJsland, Engeland, Zweden
en Frankrijk haar thuis maakte.
www.roosmarijnmusic.com
www.youtube.com/watch?v=q4a2bMs0kTk

Wildgroei
Kunstkameleon Stefanie Janssen, het hart van elektropop-act elektropop-act STASJ - vond samen met buiten-de-muzikale-lijntjes-denker Martin Boorwater inspiratie in verschillende stijlen. Vanuit improvisatie en invloedjes van new wave, dub, techno, house, triphop en opera ontstond het Nederlandstalige experimentele nederpop duo Wildgroei. Voor de fijnste podiumvibratie, sluit bas- en meerman Rick Weren aan. Vroeger hadden zij goede pubervrienden kunnen zijn die punkmuziek zouden maken of tracks als ‘Worteltjes’ en ‘Zomeren’.
www.facebook.com/Wildgroei.Muziek
www.stefaniejanssen.nl
www.STASJ.world
www.youtube.com/watch?v=6YYKyRFDdG4

De optredens vinden plaats tussen 16.00 en 18.00 uur en mensen met een reservering zijn welkom vanaf 15.15 uur. Na de optredens blijft het park voor ons geopend tot 19.00 uur. Een bar en sanitair zijn aanwezig, er zijn hapjes verkrijgbaar.
Om te reserveren stuur je een E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van jouw voor- en achternaam én die van jouw partner en/of mensen uit jouw huishouding. Daarna sturen wij jou een Tikke waarmee je de entree van 10,00 euro per persoon kunt betalen.
Op de dag zelf kun je ook nog binnenkomen via de poort als er nog plekken beschikbaar zijn.

Venue

Location:
Coehoornpark   -   Website
Street:
hoek Coehoornstraat - Nieuwe Plein
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

Description

 

Tel.: 

Export ICS