Blue Flower

20210815park

 

Na de unieke 'All you can listen' (en zit...) editie van vorig jaar zijn we er dit jaar maar liefst vier keer in één maand! Zorg dus dat je erbij bent. Kies je favoriete zondag uit, of kom alle dagen! 

We trappen af op zondag 18 juli. De andere drie edities zijn op: 25 juli, 8 augustus en 15 augustus. Dit jaar met meerdere podia! Op het hoofdpodium staan enthousiaste en energieke bands als Maggie's Flock, Trikosis, Them Dirty Dimes en De Baron. Op het tweede podium storten jonge singer-songwriters hun hart uit in intieme liedjes en mooie melodieën. En op het derde podium jagen dansers het adrenalinepeil in no time weer omhoog.
De kids kunnen weer genieten van spelletjes en sprookjesvoorstellingen en op 15 augustus wordt het helemáál een kinderparadijs als we het seizoen afsluiten samen met Jeugdland dat in 2021 50 jaar bestaat. Park Open én Jeugdland: wie is er niet groot mee geworden?
Park Open, het wordt weer FEEST!!

www.parkopen.nl/programma/

20210821flow


Lieve vrienden, we hebben er een poos op moeten wachten, maar we mogen weer! We zijn deze zomer terug met iets bijzonders.
Zaterdag 21 Augustus: 'FLOW in het Park Festival' op de Ronde Weide in het mooiste stadspark van Nederland; Park Sonsbeek.
Samen met Stadsvilla Sonsbeek organiseren we eenmalig FLOW in het Park Festival, met een beperkt aantal bezoekers.
Dus zet aanstaande vrijdag 11 uur in de agenda, want dan start de kaartverkoop!
We kunnen niet wachten om jullie weer te zien