Blue Flower


Event

Title:
Vera Bon // Bovenste Knoopje Open
When:
zo, 19. september 2021, 20.30 u - 22.30 u
Where:
Luxor Live - Arnhem,
Category:
Concert

Description

20210919luxor

 

Twee opkomende Overijsselse Nederpopbands beklimmen het podium tijdens deze double bill om een knotsgekke virtuoze wervelwind te creëren. Bovenste Knoopje Open en Vera Bon zullen tijdens deze avond met elkaars nummers aan de haal gaan. Want wanneer je verliefd bent, dan moet je daar iets mee. En deze bands kunnen maar amper van elkaar afblijven!
Dit collectief geeft vanuit het Oosten een sterk geluid af in het Nederlandstalige muzieklandschap. Vanuit daar waar de zon op komt. Vanuit het Morgenland.
Vera Bon
Vera Bon is de vijfmansformatie rondom zangeres en liedschrijfster Vera Bon. Sinds 2017 maakt en speelt de band Nederlandstalige, poëtische pop. Naast drums (Leon Senger) en bas (Dion Schuur) zorgt het samenspel tussen accordeon (Dirk Overbeek) en elektrisch viool (Jurgen Houwers) voor een unieke sound.
Vera zoekt buiten wat ”hoort” of ”nou eenmaal” zo is naar haar eigen stem in het lawaai van alledag. Deze zoektocht resulteert in liedjes die gaan over mensen die zeggen hoe je leven moet, het verlangen naar kinderlijke onschuld en liefde die niet over rozen moet gaan maar over mensen.
Bovenste Knoopje Open
Bovenste Knoopje Open is een snoeiharde zomerbries. De ijshoofdpijn na een druipend raketje. Een barmhartige realiteitscheck. Met onder meer een gelikt polygaam strijkers echtpaar, algo-ritmische drum fills en nietsontziende taal. Met twee theatermannen op front en drie multi-instrumentalisten naast en achter hen bloeit elk optreden in haar potentie uit tot een broeierig, zwetend, openhartig samenzijn.

Venue

Location:
Luxor Live   -   Website
Street:
Willemsplein 10
ZIP:
6811 KB
City:
Arnhem
Country:
Netherlands
Export ICS