Blue Flower


Event

Title:
Zuurstof | Tahko & Najel Monteiro
When:
za, 30. oktober 2021, 23.59 u - zo, 31. oktober 2021, 06.00 u
Where:
Willemeen - Arnhem,
Category:
Dance

Description

Afgelopen oktober hebben we nieuwe liefde gevonden bij Willemeen. En dan verlang je maar naar één ding: samen meer nachten doorbrengen! Dus keren we terug én dansen we door tot 6:00. Dit keer met 4 frisse acts die nog niet eerder op Zuurstof stonden! 

Line-up::
 Tahko
 NAJEL MONTEIRO
 External Similarities
 Farao

Menig liefhebber van de vierkwartsmaat zal hem niet onbekend zijn. Met een gebalanceerde selectie van dansbare grooves en stevige hypnotiserende ritmes verovert techno dj/producer Tahko zijn plek op de line-ups van clubs en festivals waaronder Welcome to the Future, Thuishaven, Doornroosje en de Gashouder. Maar de Amsterdammer laat zich niet beperken door landsgrenzen, zo blijkt wel uit zijn gigs bij onder andere Club Tresor, Club Vaag en Tomorrowland. Ook Tahko’s producties doen het goed. Zo bracht hij onlangs nog muziek uit bij het welbekende label Second State van Pan-Pot en een EP bij Gem Records van Secret Cinema.

Wie voor het eerst een track van NAJEL MONTEIRO hoort, vraagt zich waarschijnlijk af of Robert Hood een nieuw alter-ego is gestart. Maar niets is minder waar; De Nederlandse Monteiro vertegenwoordigt eigenhandig het subgenre Detroit Techno met kwaliteitsproducties en DJ sets waar de funk vanaf druipt. Iets dat we als Zuurstof natuurlijk met beide handen aangrijpen. Maar we zijn niet de eerste, want Najels tracks zijn geregeld terug te horen in sets van o.a. Ben Klock, Laurent Garnier, Ben Sims en Dave Clarke. En daarnaast zijn daar nog zijn eigen gigs in binnen- EN buitenland.

Online: €9,50 (ex. fee) bit.ly/Zuurstof2020
Door: €12,00

Kassa open tot 3:30!

Garderobe: €1,-
18+

Venue

Location:
Willemeen   -   Website
Street:
Willemsplein 1
ZIP:
6811 KA
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

DescriptionTel: +31 26 442 6021

Export ICS