Blue Flower


Event

Title:
Candy Dulfer
When:
zo, 10. oktober 2021, 19.30 u - 22.00 u
Where:
Luxor Live - Arnhem,
Category:
Concert

Description

 

 

Als onderdeel van haar wereldtournee keert saxofoniste Candy Dulfer dit jaar terug naar Nederland voor een aantal exclusieve clubshows en festivals. Met een vernieuwde band brengt ze, naast gerevampte versies van Candy-klassiekers, een aantal splinternieuwe nummers van haar komende album, dat naar verwachting in het najaar van 2020 verschijnt!

Candy Dulfer
Candy Dulfer is over de hele wereld bekend dankzij haar platinum debuutalbum Saxuality, meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, diverse nummer 1 hits in de USA en Europa en haar legendarische liveshows. Candy’s succes begon met de geruchtmakende samenwerkingen met Dave Stewart (de wereldwijde nummer 1 hit ‘Lily was here’) en natuurlijk Prince – waaronder zijn ‘Partyman’ video, de baanbrekende Musicology Tour en hun optreden bij de Grammy Awards met Beyoncé. Candy werkte verder samen – zowel in de studio als op het podium – met muzieklegendes als Van Morrison, Pink Floyd, Maceo Parker, Aretha Franklin, Angie Stone, Sheila E., Lionel Richie, Chaka Khan, Mavis Staples, Joss Stone, Living Colour en vele anderen.

Haar liveoptredens zijn funky, spectaculair en ze brengt altijd de allerbeste muzikanten mee. In haar vernieuwde band spelen onder andere Ulco Bed (gitaar), met wie ze al jarenlang nauw samenwerkt, en fan-favoriet Roger Happel (toetsen & zang) en de 20-jarige drumsensatie Kick Woudstra.

www.facebook.com/event

Venue

Location:
Luxor Live   -   Website
Street:
Willemsplein 10
ZIP:
6811 KB
City:
Arnhem
Country:
Netherlands
Export ICS