Blue Flower


Event

Title:
Pandepaniek
When:
za, 26. februari 2022, 20.15 u
Where:
Stadstheater - Arnhem,
Category:
Theater

Description

 

DE VERLEIDERS
Zaterdag 26 februari 2022 - 20:15
DE VERLEIDERS dagen je uit om mee te denken over de mondiale coronacrisis. Een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01% rijken daar gebruik van maken.

Verwacht van DE VERLEIDERS (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Het is tijd voor actie! Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor. Een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne en een vaccin tegen de waan van de dag. Durf te komen!

Pandepaniek is een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger.

► Een inleiding voor onderweg: de podcast van DE VERLEIDERS

Hoeveel reuring Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van DE VERLEIDERS (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Pandepaniek is een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor.

► Bestel gerust met ons flexibele retourbeleid.
► Wij zijn blij dat we u weer in onze zalen mogen verwelkomen om samen te genieten van al het moois dat de podiumkunsten te bieden hebben! Hier leest u meer over hoe wij met corona omgaan.

CREDITS
producent: Bos Theaterproducties
regie: Aat Ceelen
met: George van Houts, Tom van Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor lukács
decorontwerp: Michiel Voet
lichtontwerp: Uri Rapaport
kostuumontwerp: Maya Schröder

Venue

Location:
Stadstheater   -   Website
Street:
Velperbinnensingel 10
ZIP:
6811BP
City:
Arnhem
Country:
Netherlands

Description

Tel: 026 - 443 73 43

Export ICS